Batec Electric

Zoals je hebt kunnen lezen heb ik dus MS. Hierdoor is mijn mobiliteit een heel stuk minder geworden de afgelopen jaren. Om mijzelf enigszins normaal te kunnen verplaatsen gebruikte ik voorheen een scootmobiel. Wat een ellendige rotdingen zijn dit zeg.

Maar goed, ik was er destijds, toen ik er nog gebruik van kon maken, mee gered. Echt heel blij was ik er nooit mee.

In 2014 was het zover dat ik er geen gebruik meer van kon maken om de simpele reden dat ik er niet meer op kon stappen. Na een tijdje niets ben ik eens gaan zoeken voor een alternatief. Dit was er wel in de vorm van een aankoppelbare electrische handbike maar die voldeden niet aan wat ik in gedachte had, omdat ze te omslachtig zijn om eenvoudig aan te kunnen koppelen.

Toen ik uiteindelijk een filmpje tegenkwam van de Batec Electric op Youtube. Dit model was precies wat ik zocht. Na wat verder zoeken kwam ik erachter dat er een importeur is in Nederland die de Batec levert. Na wat bellen etc een afspraak geregeld via het WMO loket bij de gemeente zodat er een ergotherapeut kwam kijken of het geschikt was voor mij en of ik ervoor in aanmerking kwam. Gelukkig wel, wat resulteerde in het maken van een pasafspraak.

Nu sinds februari 2015 heb ik de beschikking over een mooie grijze Batec Electric waar ik erg blij mee ben.


Enkele filmpjes die een goede indruk geven w.b t de Batec Electic